Pezsgőkrémes macaron
Kapcsolódó receptek
Francia lecsó nyári zöldségekből
Szeretnél az ízek birodalmában kalandozni még az olyan egyszerű ételeknél is, mint a lecsó? Készíts francia lecsót! Ez az egészséges, vegán étel hihetetlenül finom! Számos különböző módon elkészíthető, így ideális arra, hogy diétás igényeidhez vagy az ízlelőbimbóid kívánságaihoz igazítsd. Készülj fel tehát a francia konyha világának felfedezésére az autentikus francia lecsó elkészítéséhez szóló útmutatónkkal! Francia […]
Epres-vaníliás eclair fánk
Élvezd a különleges finomságot ezzel a könnyen követhető recepttel, amely a klasszikus eclair fánkot két időtlen ízzel – eperrel és vaníliával – kombinálja! Epres-vaníliás eclair fánk hozzávalók: Az égetett tésztához: 120 ml laktózmentes tej 120 ml víz 120 g laktózmentes vaj vagy margarin 10 g kristálycukor 1 g só 150 g gluténmentes liszt 240 g […]
Olívaolajban eltett aszalt paradicsom
A nyáron termő, édes, szó szerint napfény ízű koktélparadicsomok a legfinomabbak, ha közvetlenül leszedés után, csak úgy magában elmajszolgatjuk. Azonban ha szeretnéd télire üvegbe zárni a napfény ízét, akkor készítsd el ezt az olívaolajban tartósított és ízesített aszalt paradicsom receptet! Olívaolajban eltett aszalt paradicsom hozzávalók: 1 kg koktélparadicsom 200 ml jó minőségű extra szűz olívaolaj […]