Kapcsolódó receptek
Omlós sült csirkecombok 🍗
Miért javasoljuk a sült csirkecombot rendszeres fogyasztásra? Ahhoz képest, hogy a csirkecomb nem tartozik a drága húsok közé, bizony sokak kedvenc étke. Nem véletlenül: változatosan fűszerezhető, omlósan puhává süthető/főzhető, tápanyagban gazdag, laktató és egészséges étel. Négy évszakos alapanyaga a magyar konyhának is, így most egy alap sült csirkecomb recepttel kezdünk, a többi pedig a kreativitásra […]
Mandulatorta – mandulás kevert sütemény
Ki tudna ellenállni a mandula selymesen diszkrét aromájának? És a belőle készült mandulatortának? Na ugye! Hát akkor lássuk a mandulatorta csínját-bínját! Mandulatorta hozzávalók: 200 g darált mandula 200 g gluténmentes liszt 250 g laktózmentes vaj vagy margarin 1 csomag (8 g) vaníliás cukor 250 g porcukor 3 db tojás 1 tk mandula aroma A díszítéshez: […]
Vegán sütőtökös kenyér
Vegán étrendet követő olvasóinkat sem hagyjuk ki a sütőtökös finomságok sorából! Glutén, tej, és tojásmentes édes sütőtökös kenyér. Vegán sütőtökös kenyér hozzávalók: 150 g kristálycukor 75 g kókuszvirág cukor (vagy barnacukor) 225 g sütőtök püré 135 ml növényi tej (mi vaníliás mandulatejet használtunk) 85 g napraforgóolaj 1 tk almaecet 210 g gluténmentes liszt 35 g […]



