Kapcsolódó receptek
Hummusz
Renesszánszát éli a csicseriborsó ebben a fantasztikusan finom, vegán, tápláló hummuszban. Az külön nagyszerű a hummuszban, hogy pofonegyszerű elkészíteni. Hummusz hozzávalók: 2 csicseriborsókonzerv (2×400 g) 2 gerezd fokhagyma fél citrom leve 2 ek tahini (szezámpaszta) 2 extra szűz olívaolaj 1 tk őrölt kömény só, bors Hummusz elkészítése: 1. A csicseriborsót leszűrjük. Igazán krémes lesz a […]
Gyümölcsleves
A gyümölcsleves tekintetében nincs fix recept, mi legtöbbször a konyhában fellelhető mindenféle maradék gyümölcsöt szoktuk bele tenni, így előzve meg a pazarlást és az alapanyagok kidobását. Használhatunk a lentebb leírt gyümölcsök helyett bármilyet, amit otthon találunk. A mennyiségek tekintetében sem kell ragaszkodni a receptben leírtakhoz. A legfinomabb ételek spontán készülnek, nem receptből, hanem szívből főzve. […]
Burgonya krémleves
A burgonya levesről első körben nem a krémleves szokott eszünkbe jutni, de mostantól ez másképp lesz! Burgonya krémleves hozzávalók: 1 kg burgonya 2 ek olívaolaj 1 nagyobb répa 1 nagyobb vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 3 ek gluténmentes liszt 200 ml laktózmentes tej 200 ml laktózmentes tejszín 500 ml zöldség alaplé só, bors Burgonya krémleves elkészítése: […]