Panna cotta
Kapcsolódó receptek
Benedek tojás (Eggs Benedict)
A Benedek tojás egy igen laktató villásreggeli, ami New York-ból indult hódító útjára. A fogás legfőbb ismérve a buggyantott tojás, amit nyakon öntenek hollandi mártással, mindezt egy félbe vágott angol muffinra (jobb híján pirítósra) fektetett, sült baconre helyezve. Valóban olyan finom, mint amilyen jól hangzik! A buggyantott tojás elkészítése tény, hogy egy kis gyakorlást igényel, […]
Gombás gnocchi
Gnocchi imádatunk újabb epizódja következik, most gombás formációval. Gombás gnocchi hozzávalók: 500 g gluténmentes gnocchi 250 g szeletelt csiperke gomba 200 g bacon 50 ml laktózmentes főzőtejszín só, bors 1 tk fokhagymapor 1 tk petrezselyem Gombás gnocchi elkészítése: 1. A gnocchit lobogó sós vízben puhára főzzük. Amikor feljönnek a víz tetejére, elkészült. 2. A bacont […]
Lemond curd (angol citromkrém)
Angol citromkrém, azaz lemon curd ami olyan, mint egy falat nyár. Készíthető belőle tortakrém, macaron töltelék, de a legelterjedtebb a citromos pite, amit szintén ebből a mennyei citromkrémből készítünk. Készíthető bármilyen gyümölccsel, ezekről később majd még szót ejtünk. Lemon curd (angol citromkrém) hozzávalók: 3 db citrom 3 egész tojás 150 g kristálycukor 100 g szobahőmérsékletű […]



