Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Klasszikus dobostorta (glutén-és laktózmentesen)
A dobostorta a magyar cukrászat koronázatlan királynője – ropogós karamelltető, rétegenként lágy csokoládékrém és könnyed piskóta teszi időtlen kedvenccé ezt a desszertet. Klasszikus dobostorta (glutén-és laktózmentesen) hozzávalók: A dobos felverthez: 6 db tojás 100 g kristálycukor 35 g laktózmentes vaj 100 g gluténmentes liszt A dobos krémhez: 4 tojás 200 g porcukor 235 g laktózmentes […]
Diós energiagolyók
Gyorsan elkészíthető, diós energiagolyók, amik kiváló vendégváró falatok is lehetnek! Diós energiagolyók hozzávalók: 200 g darált dió 1 ek cukrozatlan kakaópor 1 tk fahéj 125 g méz A hempergetéshez: 100 g darált dió Diós energiagolyók elkészítése: 1. A darált diót a kakóporral és a fahéjjal összekeverjük. Belecsorgatjuk a mézet és alaposan összekeverjük. 2. Egy jól […]
Gluténmentes babapiskóta
Aki gluténérzékenységgel küzd, valószínűleg már találkozott az üzletek polcain az igencsak túlárazott gluténmentes babapiskótával. Hoztunk egy receptet, amivel könnyen elkészíthető otthon is, a számunkra szükséges mennyiségben, a bolti árának töredékéből. Mellesleg a recept tejmentes is. Ebből a receptből 30 db babapiskótát lehet készíteni, ami 310 g súlyú lett, sütés után, kihűlve. Az arányokat bárhogy alakíthatjuk, […]



