Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Banánkenyér
Ha nálad is gyakori jelenség a megfeketedő banánok látványa, íme egy recept, hogy ne kelljen azokat se kidobnod. Puha, csokoládés banánkenyér, a túlérett banánok megmentője! Banánkenyér hozzávalók: 4 db érett banán (3 a tésztába, 1 a díszítéshez) 115 g laktózmentes vaj/margarin 150 g kristálycukor 2 tojás 125 g laktózmentes/növényi tej 1 tk vanília aroma 220 […]
Édes gyömbéres keksz
Sokszor jól esne egy kis majszolni való, de eleged van a bolti, ki tudja mit tartalmazó, fűrészpor állagú kekszekből?Gluténmentes gyömbéres kekszünket tudod még variálni laktózmentessé és tejmentessé is, az íze pedig le fog nyűgözni! Édes, gyömbéres keksz hozzávalók: 200 g gluténmentes liszt késhegynyi szódabikarbóna 50 g kristálycukor 50 g puha laktózmentes vagy sima vaj, vagy […]
Indiai fűszeres burgonya
A burgonyára általában semleges ízű köretként gondolunk, de nem kell, hogy az ezzel kapcsolatos tudományunk kimerüljön a tört krumpliban! Az indiai fűszeres burgonya receptünkkel különleges körettel lepheted meg magad és szeretteid ízlelőbimbóit, de hűvösebb estéken egytál ételként is megállja a helyét, ha szeretnél valamilyen fűszeresen testet-lelket melengető, laktató, mégis könnyen emészthető étket fogyasztani. Indiai fűszeres […]



