Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Tandoori csirke
A Tandoori csirke egy indiai étel, amelyet hagyományosan joghurtban pácolnak, majd forró tandoor sütőben sütnek, ami egy hengeres alakú agyag sütő, ami a földbe van „ágyazva” A tandoori csirke általában élénk színű, mert leggyakrabban színes fűszerek ízesítik, a joghurtos pár révén pedig ezek a színek szép kérget vonnak a húsra. A receptek változóak lehetnek, hiszen […]
Citromos pöfeteg keksz
Ha különleges kekszélményre vágysz, és unod már a vaníliás és csokis ízvilágot, akkor csapj le erre a rendkívüli citromos csodára: a citromos pöfetegre! Citromos pöfeteg keksz hozzávalók: 2 db nagy citrom 150 g kristálycukor 70 g laktózmentes vaj/margarin 1 tk vanília aroma 2 db tojás 2 ek citromlé 240 g gluténmentes liszt fél csomag (6 […]
Halászlé
A Karácsony – de leginkább a Szenteste – egyik legfőbb étke a hal, hiszen ekkor még böjt időszak van. Magyarországon nagyon sok vacsoraasztalra kerül ilyenkor halászlé, aminek van néhány alapszabálya, és ha ezeket betartod, akkor gyakorlatilag elronthatatlan. A halászlé igazából halgulyásnak is nevezhető, így aztán az alap hozzávalóinak listája és az elkészítés módja is egy […]