Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Zöldséges csirkenyárs
Zöldséges csirkenyárs hozzávalók: 500 g darált csirkemell 2 gerezd fokhagyma 1 kis fej vöröshagyma 1 tk petrezselyem só, bors 1 kisebb, zsenge cukkini (ha nem jutunk hozzá padlizsán, vagy gomba) 200 g szeletelt bacon Zöldséges csirkenyárs elkészítése: 1. A fokhagymát és a vöröshagymát lereszeljük, vagy késes aprítóban finomra daráljuk. A csirkemellhez adjuk a fűszerekkel együtt, […]
Aranygaluska glutén-és laktózmentesen
Az aranygaluskára mind emlékszünk: puha, foszlós kelt tésztagombócok, dióba forgatva, nyakon öntve vaníliasodóval. Glutén és laktózmentes alapanyagokkal sincs ez másként! Aranygaluska glutén-és laktózmentesen hozzávalók: 300 g meleg laktózmentes tej 50 g kristálycukor 14 g por élesztő 500 g gluténmentes kenyérliszt (pl Schar Mix B) 100 g laktózmentes vaj vagy margarin 2 tojás 1 csipet só […]
Sütőtökös-karamellás-fahéjas cupcake (glutén és laktózmentes)
Mit kapsz ha a sütőtökös muffint, a karamellszószt és a fahéjas mascarpones krémet összeadod? Sütőtökös-karamellás-fahéjas cupcake-et! Sütőtökös-karamellás-fahéjas cupcake (glutén és laktózmentes) hozzávalók: A muffin tésztához: 220 g gluténmentes liszt 1 tk sütőpor 1/2 tk szódabikarbóna 1 csipet só 2 tk őrölt fahéj 1 tk őrölt szerecsendió 1/2 tk őrölt gyömbér 1/2 tk őrölt szegfűszeg 1 […]



