Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Gluténmentes ropogós kenyér
Ennek a gluténmentes, ropogós lapkenyérnek többféle elkészítési módja létezik. A magokat ízlésünk szerint váltogathatjuk, akár valamelyik ki is hagyható. Csak arra figyeljünk, hogy a száraz alapanyagok mennyisége meglegyen! Gluténmentes ropogós kenyér hozzávalók: 155 g kukoricaliszt 45 g napraforgómag 25 g szezámmag 20 g tökmag 3 ek szárított rozmaring 1 ek só 3 ek olíva olaj […]
Kókusztekercs (glutén-és laktózmentesen)
Minden családban van valaki, aki mesteri módon készíti a kókusztekercset – keksztekercset -, de gluténmentes verzióban azért ez nem annyira egyszerű feladat. A gluténmentes kókusztekercs garantáltan sokak új kedvence lesz. Ahogy nálunk már megszokhattátok, a laktózmentesség sem akadály! Kókusztekercs (glutén-és laktózmentesen) hozzávalók: A tésztához: 400 g gluténmentes darált keksz 200 g laktózmentes vaj vagy margarin […]
Variációk zöld smoothie-ra
A zöld smoothie-k különlegesek, mert a színüket egy méltán közkedvelt növény, a spenót adja. A spenót egészségre gyakorolt előnyös hatásai A spenót számos egészségügyi előnnyel bír. A spenót alacsony kalóriatartalmú élelmiszer, amelynek magas a víz- és rosttartalma, ami segít a jobb emésztésben és az élelmiszer felszívódásában. Ennek köszönhetően az anyagcserédet könnyebben tudod ellenőrzés alatt tartani. […]