Őrség zöld aranya (2016-os országtorta újragondolása gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Habcsók
A habcsók egy méltán híres desszert, azonban az elkészítése nem lóverseny. Mind a hab felverése, és a sütése (szárítása) is időigényes folyamat, de kis odafigyeléssel mindig tökéletes habcsókot tudunk készíteni. Egy alapszabályt érdemes betartani: a tojásfehérje és a cukor aránya mindig 1:2! Tehát mindegy, hogy mennyi tojásfehérjét szeretnénk felhasználni, a cukor mennyisége mindig a duplája […]
Francia lecsó nyári zöldségekből
Szeretnél az ízek birodalmában kalandozni még az olyan egyszerű ételeknél is, mint a lecsó? Készíts francia lecsót! Ez az egészséges, vegán étel hihetetlenül finom! Számos különböző módon elkészíthető, így ideális arra, hogy diétás igényeidhez vagy az ízlelőbimbóid kívánságaihoz igazítsd. Készülj fel tehát a francia konyha világának felfedezésére az autentikus francia lecsó elkészítéséhez szóló útmutatónkkal! Francia […]
Fehércsokis mascarpones krém (tortába, cupcake-re) 🍰
Ez a fehércsokoládés mascarpones tortakrém igazi kedvenc lesz minden hobbi (vagy akár profi) cukrász konyhájában. A csokoládénak köszönhetően megdermedve egy nagyon stabil krémet fogunk kapni, amely nem csak töltelékként, de fehér burkolókrémként is megállja a helyét, ha nem szeretjük a vajas krémeket erre a célra. Kítűnően színezhető, nem túl édes, könnyű, de tartalmas krém. (Használhatsz […]