Őrség zöld aranya (2016-os országtorta újragondolása gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Omlós sült csirkecombok 🍗
Miért javasoljuk a sült csirkecombot rendszeres fogyasztásra? Ahhoz képest, hogy a csirkecomb nem tartozik a drága húsok közé, bizony sokak kedvenc étke. Nem véletlenül: változatosan fűszerezhető, omlósan puhává süthető/főzhető, tápanyagban gazdag, laktató és egészséges étel. Négy évszakos alapanyaga a magyar konyhának is, így most egy alap sült csirkecomb recepttel kezdünk, a többi pedig a kreativitásra […]
Epres piskótatekercs
A csodás friss eprek egy újabb remek felhasználási módja! Epres piskótatekercs hozzávalók: 5 tojás 100 g gluténmentes liszt 1 csipet szódabikarbóna 100 g kristálycukor 500 g friss eper 500 ml laktózmentes habtejszín 2 csomag habfixáló 100 g porcukor Epres piskótatekercs elkészítése: 1. Elkészítjük az 5 tojásos világos piskótát normál méretű szögletes tepsiben. 2. Egy konyharuhát […]
Gluténmentes pisztáciás csiga
A – már amúgy is nagyon sokoldalúan variálható – fagyasztott leveles tészta kétségtelenül az egyik legjobb felhasználása. Szerencsére ebből is kapni már gluténmenteset. Mi is ezzel próbáltuk ki, az eredmény pedig tökéletes lett! Gluténmentes pisztáciás csiga hozzávalók: 400 g Freego gluténmentes leveles tészta 200 g pisztáciakrém (160 g a töltéshez, 40 g a díszítéshez) A […]



