Kapcsolódó receptek
Óriás creme brulee, szakácsfáklya nélkül (glutén és laktózmentes)
Ezt a creme brulee desszertet elkészíthetjük külön-külön kis kerámia edényekben, de ha spórolni szeretnénk a mosatlannal, elkészíthető egy nagy jénaiban is. Óriás creme brulee, szakácsfáklya nélkül (glutén és laktózmentes) hozzávalók: 1 l laktózmentes habtejszín 345 ml laktózmentes tej 1 tk vanília paszta 15 db tojássárgája 200 g kristálycukor nagy csipet só A karamellizáláshoz: 150 g […]
Kevert saláta köret
Kevert saláta köret hozzávalók: 1 kisebb fej lilakáposzta 4 db paradicsom 1 kígyóuborka 1 közepes fej vöröshagyma 1 ek olaszos zöldfűszer keverék 2 ek olívaolaj Kevert saláta köret elkészítése: 1. A lilakáposztát leveleire szedjük. A torzsáját kivágjuk, kissé felaprítjuk és alaposan megmossuk folyó víz alatt. 2. A kígyóuborkát meghámozzuk, majd felkockázzuk. A paradicsomot ugyanakkora darabokra […]
Variációk zöld smoothie-ra
A zöld smoothie-k különlegesek, mert a színüket egy méltán közkedvelt növény, a spenót adja. A spenót egészségre gyakorolt előnyös hatásai A spenót számos egészségügyi előnnyel bír. A spenót alacsony kalóriatartalmú élelmiszer, amelynek magas a víz- és rosttartalma, ami segít a jobb emésztésben és az élelmiszer felszívódásában. Ennek köszönhetően az anyagcserédet könnyebben tudod ellenőrzés alatt tartani. […]



