Milotai mézes grillázstorta (2013-as országtorta újragondolása mentes verzióban)
Kapcsolódó receptek
Rebarbarás pite
Rebarbara szezonban vétek lenne kihagyni a kellemesen savanykás rebarbarás pitét, ropogós morzsa réteggel a tetején, egy kanálka édes tejszínhab vagy vaníliafagylalttal megkoronázva a tetején. Rebarbarás pite hozzávalók: A tésztához: 150 g gluténmentes liszt 75 g kristálycukor 75 g laktózmentes vaj/margarin 1 tojás 1/2 tk vanília paszta 1 tk sütőpor 1 csipet só A rebarbara töltelékhez: […]
Joghurtos eperkrémleves
A gyümölcslevesek közkedvelt változatai a különböző krémlevesek. Ezek közül is kitűnik az eperkrémleves, ami akkor lesz a legfinomabb, ha a kertben szedett friss eperből készül. Azonban nem mindenkinek áll a rendelkezésére kert, eper meg pláne, ezért a receptet fagyasztott eperrel írtuk meg. Eper helyett bármilyen gyümölccsel elkészíthetjük. Joghurtos eperkrémleves hozzávalók: 500 g fagyasztott eper 300 […]
Pisztáciás macaron
Kétségtelenül a pisztácia imádók egyik kedvenc desszertje a pisztáciás macaron. Selymes és édes pisztácia töltelék a macaron héjak között, amiben egy ropogós meglepetés is megbújik. Pisztáciás macaron hozzávalók: 150 g mandulaliszt 150 g porcukor 2×55 g tojásfehérje 150 g kristálycukor 37 g ásványvíz 2 csepp zöld ételfesték gél A töltéshez: 200 g pisztácia krém ahány […]



