Milotai mézes grillázstorta (2013-as országtorta újragondolása mentes verzióban)
Kapcsolódó receptek
Hummusz
Renesszánszát éli a csicseriborsó ebben a fantasztikusan finom, vegán, tápláló hummuszban. Az külön nagyszerű a hummuszban, hogy pofonegyszerű elkészíteni. Hummusz hozzávalók: 2 csicseriborsókonzerv (2×400 g) 2 gerezd fokhagyma fél citrom leve 2 ek tahini (szezámpaszta) 2 extra szűz olívaolaj 1 tk őrölt kömény só, bors Hummusz elkészítése: 1. A csicseriborsót leszűrjük. Igazán krémes lesz a […]
Spenótos lasagne
A spenótban rengeteg mikrotápanyag és vitamin van, mégis kevesen szeretik. A spenótos lasagne a spenót egyik legjobb, legfinomabb felhasználási módját adja. Ezzel a megoldással a lasagne húsmentes lesz. Spenótos lasagne hozzávalók: 500 g spenót (mirelit vagy friss is lehet) 2 ek olívaolaj 1 kisebb fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma só, bors A besamel mártáshoz 100 […]
Sonkás, gombás tagliatelle (szélesmetélt)
Egyszerűen elkészíthető, laktató tésztaétel, amely a hűtőben felejtett sonkaszeletek tökéletes megmentője lesz! Sonkás, gombás tagliatelle (szélesmetélt) hozzávalók: 200 g szeletelt sonka 30 g laktózmentes vaj 1 kisebb fej vöröshagyma 100 g csiperkegomba 60 ml fehérbor (kihagyható) 500 ml tejszín 1 csomag (300 g) gluténmentes tagliatelle só, bors Sonkás, gombás tagliatelle (szélesmetélt) elkészítése: 1. A tésztát […]