Marmalade – avagy a narancslekvár
Kapcsolódó receptek
A tökéletes omlett
A tökéletes omlett hozzávalók: 3 tojás 1 ek vaj fél marék friss petrezselyem só, bors A tökéletes omlett elkészítése: 1. A tojásokat egy tálba ütjük, villával kissé habosra keverjük. sózzuk, borsozzuk, bele szórjuk az aprított petrezselymet. 2. Egy serpenyőben felhevítjük a vajat, közepes lángon. Bele öntjük a tojást, és kevergetés nélkül megsütjük az egyik oldalát. […]
Macaron alaprecept
Macaron, te csodás. Vagy nem?! A megszámlálhatatlanul sokadik selejtes macaron sütés után ezen sorok írója évekig nem próbálkozott macaron sütéssel, már csak dacból sem. Közben végig ott motoszkált a fejében ez a hiányosság, amit – cukrász lévén – nem ártana pótolni. Így végül beadta a derekát és újra neki látott a próbálkozásnak, de már nem […]
Sütőtökös piskótatekercs – fehércsokoládés töltelékkel
Ha eddig csak magában, sütve etted a sütőtököt, ez a recept (is) be fogja számodra bizonyítani, hogy mennyire sokoldalú hozzávaló, és akár még piskótatekercs is készíthető belőle! Sütőtökös piskótatekercs – fehércsokoládés töltelékkel hozzávalók: A sütőtökös piskótához: 3 tojás 150 g kristálycukor 150 g sütőtök püré 1 tk vanília aroma 80 g gluténmentes liszt fél tk […]