Kapcsolódó receptek
Áfonyás muffin
A muffin ezernyi módon elkészíthető, és sokan kedvelik a gyümölcsös formáját, amikor a tészta édes ízét ellensúlyozó savanykás, aromás gyümölccsel bolondítjuk meg az ízhatást. Most az áfonyás muffin van porondon! Áfonyás muffin hozzávalók: 250 g gluténmentes liszt 1 csomag (8 g) sütőpor 1 citrom reszelt héja 200 g friss vagy mirelit áfonya 1 tojás 150 […]
Tejszínes brokkoli krémleves
A tejszínes brokkoli krémleves a krémlevesek alfája és omegája is egyben: a brokkoli rendkívül egészséges, és egyébként is könnyen szétfő, tehát az „ő” esetében a krémleves-kivitel gyakorlatilag alapvetés. A brokkoli fanyar, jellegzetes ízéhez remekül passzol a tejszínes selymesség és lágyság. Tejszínes brokkoli krémleves hozzávalók: 1 fej brokkoli 1 nagyobb fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 […]
Sajtos burgonyalepénykék
Ha kellene egy kis kellemesen burgonyás, lágyan omlós, ízletes reggeli vagy vacsora – bátrabbak ebédre is átvállalhatják természetesen –, akkor ezzel a pofonegyszerű, sajtos burgonyalepénykével biztosan nem fogsz mellé. Sajtos burgonyalepényke hozzávalók: 500 g burgonya 100 g laktózmentes reszelt sajt 2 tojás sárgája 60 g gluténmentes liszt só, bors étolaj a sütéshez A mártogatóshoz: 300 […]