Kecskeméti barackos kölestorta – 2011-es országtorta újragondolva glutén- és laktózmentes verzióban
Kapcsolódó receptek
Borsófőzelék glutén- és laktózmentesen
A borsófőzelék tipikusan az az étel, amelyik ugyanolyan gyorsan fogy el, mint amilyen gyorsan elkészült. Főleg, ha a mi leegyszerűsített receptünk alapján készül. Borsófőzelék glutén- és laktózmentesen hozzávalók: 1 kg fagyasztott borsó 500 ml víz 200 ml laktózmentes tej 20 g étkezési keményítő csipet só cukor vagy édesítőszer ízlés szerint Borsófőzelék glutén-és laktózmentesen elkészítése: 1. […]
Szilvás-mákos morzsasüti
A morzsasütik zsenialitása abban rejlik, hogy nem kell vesződni a tésztagyúrással, keveréssel, dagasztással és hasonló, sokszor embertpróbáló és bizony rutint is igénylő műveletekkel. Cserében gyorsan kapunk elképesztően finom süteményt! Most a szilvás-mákos morzsasüti verzió van porondon. Szilvás-mákos morzsasüti hozzávalók: A tésztához: 400 g gluténmentes liszt fél csomag (6 g) sütőpor csipet só 200 g porcukor […]
Málnás, mangós smoothie
Mangó és málna egy csapatban? Naná! Ráadásul nemcsak egészséges és finom, hanem még a színe is gyönyörűséges! Málnás, mangós smoothie (4 személyre) hozzávalók: 2 db mangó 350 g fagyasztott málna 375 ml cukrozatlan kókuszital 2 ek citromlé 2 ek méz 1 kk vaníliaaroma 1 kk őrölt gyömbér Málnás, mangós smoothie elkészítés: 1. A mangót meghámozzuk, […]