Kecskeméti barackos kölestorta – 2011-es országtorta újragondolva glutén- és laktózmentes verzióban
Kapcsolódó receptek
Puncstorta
A puncstorta alapból tejmentes. A cukrászatban ezt az úgynevezett nemes hulladékból készítjük. Leeső piskótarészek, maradék krémek, tölteléknek valók kerülhetnek bele. Ez nem egy kőbe vésett recept, Legyünk nyugodtan vállalkozó szelleműek! Puncstorta hozzávalók 21 cm átmérőjű tortaformához: Piskóta: 7 tojás 140 g gluténmentes liszt 140 g cukor 1 csipet szódabikarbóna Gluténmentes piskóta alapreceptünk részleteit itt találod>> […]
Coleslaw – amerikai káposztasaláta
Coleslaw – amerikai káposztasaláta hozzávalók: 1 kg fejes káposzta 600 g lila káposzta 330 g sárgarépa A szószhoz: 230 g majonéz (light vagy vegán is lehet) 60 g mustár 60 g fehérborecet (almaecet, 10%-os ételecet, bármi ami van) 3 ek vöröshagyma granulátum (vagy 1 ek vöröshagyma lereszelve) 1-1,5 tk só bors ízlés szerint Coleslaw – […]
Pezsgőkrémes macaron
Ha szeretnél kicsit vadulni, vagy kifejezetten csak felnőtteknek szánni egy édességet, akkor válaszd a pezsgőkrémes macaront! Pezsgőkrémes macaron hozzávalók: A pezsgőkrémhez: 200 g fehércsokoládé 55 g habtejszín 100 g pezsgő A macaronhoz: 150 g mandulaliszt 150 g porcukor 2×55 g tojásfehérje 150 g kristálycukor 37 g ásványvíz 2 csepp rózsaszín ételfesték Pezsgőkrémes macaron elkészítése: 1. […]



