Ezekkel a hozzávalókkal a tészta-töltelék arány tökéletes lesz az almáspiténkben
Kapcsolódó receptek
Mangós guacamole
A guacamole-t sokan csak nass-kiegészítőnek gondolják: pusztán mártogatósnak a chips mellé. Pedig sokkal több ennél, hiszen tápanyagtartalma és rosttartalma miatt teljes értékű étel. Laktató, ízletes, egészséges, tápláló és az emésztésre is jó hatással van. Most a mangós verzióját hoztuk el nektek, hiszen a guacamole rendkívül sokoldalúan variálható. Mangós guacamole hozzávalók: 2 érett avokádó (400 gramm) […]
Lilahagymás burgonyasaláta
Az utolsó kerti grillezések remek alkalmak arra, hogy kipróbáld ezt a különleges burgonyasaláta receptet. Lilahagymás burgonyasaláta hozzávalók: 500 g apró szemű burgonya 1 nagy fej lilahagyma 200 g feta sajt 2 marék friss petrezselyem 2 ek olívaolaj Lilahagymás burgonyasaláta elkészítése: 1. A burgonyát annyi hideg vízben tegyük fel főni, amennyi éppen ellepi. A vizet alaposan […]
Tejszínes mascarpone krém (tortába, cupcake-re, burkolókrémnek)
Habkönnyű, nem túl édes, kellemesen vaníliás, hófehér, stabil, könnyen elkészíthető. Ezek a szavak jellemzik a tejszínes mascarponekrémet, amellyel remekül lehet díszíteni a muffinokat, bevonni vele egy egész tortát, de a csodás íze miatt, sütemények töltelékének is használható. Tejszínes mascarpone krém hozzávalók: 400 ml laktózmentes habtejszín 500 g laktózmentes mascarpone 100 g porcukor 2 csomag habfixáló […]