Ezekkel a hozzávalókkal a tészta-töltelék arány tökéletes lesz az almáspiténkben
Kapcsolódó receptek
Feketeribizlis jégkrém
Ezt a receptet bármilyen gyümölccsel variálhatod! Egyszerű házi fagylalt és jégkrém, nagyon kevés munkával! Feketeribizlis jégkrém hozzávalók: 200 g feketeribizli 50 g porcukor 300 g laktózmentes natúr joghurt/kókuszjoghurt 100 ml laktózmentes vagy növényi tej 70 g méz Feketeribizlis jégkrém elkészítése: 1. Készítsük elő a jégkrémkészítő formánkat és a pálcikákat. Ha nincs ilyenünk, akkor egy jól […]
Matcha brownie gluténmentesen
A matcha, vagyis őrölt zöldtea levél, élénkítő hatásáról ismert világszerte. Főleg teaként fogyasztják, de az utóbbi években tejeskávéban (a matcha latte ismerősen hangzik, ugye?) is találkozhatunk vele, illetve egyre többször használjuk sütemények, desszertek készítéséhez. A jellegzetes matcha ízt érdemes valami tömény édessel párosítani, mint például esetünkben, fehércsokival. Matcha cookie receptünket itt találod>> Matcha brownie gluténmentesen […]
Svéd húsgolyók
Mindenki hallott már az Ikeás svéd húsgolyókról. Receptünket követve, mostantól otthon is könnyedén elkészítheted (gluténmentesen). Svéd húsgolyók hozzávalók: A húsgolyókhoz: 500 g darált sertés vagy marhahús (a legjobb fele-fele arányban) 1 kis fej vöröshagyma 1 ek olíva olaj 30 g gluténmentes panírmorzsa 1 ek petrezselyem aprítva 1/2 tk őrölt szegfűszeg 1 tk fokhagymapor (vagy 2 […]