Ezekkel a hozzávalókkal a tészta-töltelék arány tökéletes lesz az almáspiténkben
Kapcsolódó receptek
Puncstorta
A puncstorta alapból tejmentes. A cukrászatban ezt az úgynevezett nemes hulladékból készítjük. Leeső piskótarészek, maradék krémek, tölteléknek valók kerülhetnek bele. Ez nem egy kőbe vésett recept, Legyünk nyugodtan vállalkozó szelleműek! Puncstorta hozzávalók 21 cm átmérőjű tortaformához: Piskóta: 7 tojás 140 g gluténmentes liszt 140 g cukor 1 csipet szódabikarbóna Gluténmentes piskóta alapreceptünk részleteit itt találod>> […]
Borsós-csirkés tészta
Ha egyszerre van szükséged fehérjére, továbbá lassú és gyors felszívódású szénhidrátra, továbbá az ízek tekintében sem akarsz lemondani semmiről, akkor íme a csodálatos borsós-csirkés tészta, amivel energiád is lesz és jól is lakat. Borsós-csirkés tészta hozzávalók: 500 g csirkemell filé 1 nagy fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 2 ek napraforgóolaj 200 g zöldborsó 500 ml […]
Gyors roppanós, ecetes uborka
A nyári befőzések, tartósítások forgatagában azon kaphatjuk magunkat, hogy mi is szeretnénk valamit eltenni, hogy hosszabb ideig élvezhessük a zöldségek, gyümölcsök ízét. Azonban nem mindenkinek van meg ehhez a szükséges tudása, ideje, eszköze, és nem utolsó sorban helye. Ezért most egy pofon egyszerű savanyított uborka receptet hoztunk el neked, amely nem igényel különösebb erőfeszítést, cserébe […]