Kapcsolódó receptek
Egyszerű babfőzelék pörkölttel
Az egyik legfinomabb főzelék (szerintünk) a babfőzelék. És mivel mikor mi kigondoljuk, hogy mi legyen az aznapi menü, nem szeretjük kivárni az egy napos áztatást, így konzerv babbal készült a recept. Így nemcsak gyorsabb, de egyszerűbb is az elkészítése. Egyszerű babfőzelék pörkölttel hozzávalók: A főzelékhez: 1 kg fehérbab konzerv (bármilyen bab lehet) 2 L víz […]
Ribizlis muffin
A ribizli remek választás, hogy a muffin semleges édességét feldobd egy kis fanyar gyümölcsös zamattal, aminek következtében mind a tíz ujjadat megnyalod majd. Vendégvárónak is tökéletes! Ribizlis muffin hozzávalók: 115 g szobahőmérsékletű laktózmentes vaj vagy margarin 120 ml napraforgóolaj 300 g kristálycukor 4 tojás 2 ek vanília aroma 410 g gluténmentes liszt 1 tk só […]
Csokoládés főzött krém (tortába és cupcake-hez)
Mennyei, selymes csokoládés főzött krém, amely pudingos alapból készül, csokoládé hozzáadásával. Mi ehhez a legjobban étcsokoládét szeretünk használni, de elkészíthető tejcsokoládéval is. Viszont figyeljünk rá, hogy akkor már nem lesz laktózmentes a végeredmény! Csokoládés főzött krém hozzávalók: 500 ml laktózmentes tej 50 g kristálycukor 2 csomag (16 g) vaníliáscukor 2 csomag (80 g) csokoládés pudingpor […]