Fehércsokis mascarpones krém
Kapcsolódó receptek
Epres-vaníliás eclair fánk
Élvezd a különleges finomságot ezzel a könnyen követhető recepttel, amely a klasszikus eclair fánkot két időtlen ízzel – eperrel és vaníliával – kombinálja! Epres-vaníliás eclair fánk hozzávalók: Az égetett tésztához: 120 ml laktózmentes tej 120 ml víz 120 g laktózmentes vaj vagy margarin 10 g kristálycukor 1 g só 150 g gluténmentes liszt 240 g […]
Vegán köleskása
A tejberizs és a tejbe(zab)gríz szerelmeseinek jó hírünk van! Itt az alapvetően gluténmentes, köleskása. Hihetetlenül finom, és gyorsabban is készül el, mint az előbb említett változatok. Ha tejberizsre vágyom, nem is szoktam már a rizsfőzéssel bíbelődni. A köles a rizs főzési idejének töredéke alatt elkészül. Lekvárral, kakaóporral, vagy fahéjjal meghintve is nagyon finom! A diétánknak […]
Fehércsokoládés vajkrém
Pofon egyszerű recept, amivel gyönyörűen lehet tortát vagy cupcake-et díszíteni, vagy akár macaront tölteni. Kitűnően színezhető, lehűtve pedig stabil krém lesz belőle. Fehércsoki helyett tej-vagy étcsokival is elkészíthető, de akár cukormentesen is, ha éppen arra lenne szükség. Fehércsokoládés vajkrém hozzávalók (egy 21 cm-es torta burkolásához elegendő mennyiség): 300 g fehércsokoládé 300 g vaj/margarin Fehércsokoládés vajkrém […]