Eperdzsem házilag
Kapcsolódó receptek
Francia hagymaleves
Francia hagymaleves, gluténmentes pirítóssal – ha szeretnél jóllakni, de nem akarsz hozzá ezer kalóriát betömni. Fenséges ízhatás az egyik leggyakrabban használt konyhai fűszernövényünkből. Francia hagymaleves, gluténmentes pirítóssal hozzávalók (2 személyre): 2 nagy fej vöröshagyma 1 szál póréhagyma 50 g laktózmentes vaj/margarin 50 g gluténmentes liszt 1 dl fehérbor 1 L alaplé só, bors 2 szelet […]
Málnás, mangós smoothie
Mangó és málna egy csapatban? Naná! Ráadásul nemcsak egészséges és finom, hanem még a színe is gyönyörűséges! Málnás, mangós smoothie (4 személyre) hozzávalók: 2 db mangó 350 g fagyasztott málna 375 ml cukrozatlan kókuszital 2 ek citromlé 2 ek méz 1 kk vaníliaaroma 1 kk őrölt gyömbér Málnás, mangós smoothie elkészítés: 1. A mangót meghámozzuk, […]
Ropogós sült csülök
A németek egyik legjobb találmánya a ropogós bőrű, szaftos húsú sült csülök. Aminek a kulcsa a ropogósra sült bőr. Ropogós sült csülök hozzávalók: 1 nagyobb egész csülök (kb 1,5-2 kg) 2 db babérlevél 4-6 gerezd fokhagyma 1 nagyobb fej vöröshagyma 10 szem feketebors 1 ek só 3 dl sör (elhagyható) 2 ek sertészsír víz Ropogós […]