Édesburgonya püré
Kapcsolódó receptek
Rebarbarás pite
Rebarbara szezonban vétek lenne kihagyni a kellemesen savanykás rebarbarás pitét, ropogós morzsa réteggel a tetején, egy kanálka édes tejszínhab vagy vaníliafagylalttal megkoronázva a tetején. Rebarbarás pite hozzávalók: A tésztához: 150 g gluténmentes liszt 75 g kristálycukor 75 g laktózmentes vaj/margarin 1 tojás 1/2 tk vanília paszta 1 tk sütőpor 1 csipet só A rebarbara töltelékhez: […]
Egyszerű, otthon elkészíthető koktélok 1. rész
Ahogy melegszik az idő, egyre inkább csalogat a nyaralás, a vízpart és a koktélbárok hangulata. Ezért hoztunk néhány olyan koktél receptet amikhez csupán néhány egyszerű hozzávaló kell, és nincs szükség profi shakerre sem. Csupán néhány hétköznapi eszközt kell előkészítened, ami minden háztartásban megtalálható. ALKOHOLT MINDIG FELELŐSSÉGTELJESEN ÉS MÉRTÉKKEL FOGYASSZUNK! Mimóza – narancs és pezsgő Akik […]
Vegán köleskása
A tejberizs és a tejbe(zab)gríz szerelmeseinek jó hírünk van! Itt az alapvetően gluténmentes, köleskása. Hihetetlenül finom, és gyorsabban is készül el, mint az előbb említett változatok. Ha tejberizsre vágyom, nem is szoktam már a rizsfőzéssel bíbelődni. A köles a rizs főzési idejének töredéke alatt elkészül. Lekvárral, kakaóporral, vagy fahéjjal meghintve is nagyon finom! A diétánknak […]