Kapcsolódó receptek
Pörkölt
A magyar gasztronómia egyik fő alappillére: a pörkölt. A magyar konyhára nagyon igaz, hogy ha pörköltet tudsz készíteni, szinte bármit meg tudsz főzni. Hiszen gondoljunk csak bele, mennyi ételünk kezdődik pörkölt alappal, úgy mint a gulyásleves, paprikáskrumpli, halászlé, krumplis tészta, borsópörkölt, karfiolpörkölt stb. Pörkölt hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 nagyobb fej vöröshagyma 1 evőkanál fűszerpaprika […]
Gyömbéres sütőtök krémleves
Szívesen ennél egy forró krémlevest, ami átmelegít a hűvös napokon? A gyömbéres sütőtök krémleves a legjobb választás lehet két okból is: egyrészt elképesztően finom, másrészt pedig mind a gyömbér, mind a sütőtök gyulladáscsökkentő hatásúak, tehát a gyulladáscsökkentő étrendbe is beleilleszthető. Gyömbéres sütőtök krémleves hozzávalók: 1 darab 1 kilós sütőtök2-3 szem burgonya1 doboz növényi “tej”1 fej […]
Rakott zöldbab
Minden ami rakott, az jöhet! Most a rakott zöldbab a soros! Rakott zöldbab hozzávalók: 1 nagy fej vöröshagyma 2 ek napraforgóolaj 1 kg darált sertéshús 1 ek pirospaprika só, bors 1 tk szárított petrezselyem 1 tk szárított majoranna 2 tk fokhagymapor 1 bögre rizs (300 ml-s bögrét használtunk) 2 bögre víz 1 db leveskocka 900 […]