Csőben sült padlizsán, cukkini
Kapcsolódó receptek
Diós linzer (barna linzi)
A dió a karácsonyi konyha-forgatag alap kelléke, de a mi égövünkön a dió az alap élelmiszerek közé tartozik, így egész évben jó ötlet a linzertésztát egy kis dióval „felütni”. Mutatjuk, hogy hogyan! Diós linzer (barna linzi) hozzávalók: 300 g gluténmentes liszt 20 g darált dió 200 g laktózmentes vaj/margarin 100 g kristálycukor 1 tojás 1 […]
Uborkás krumplisaláta
El tudunk képzelni jobb köretet a forró nyári napokon a frissen sült hús mellé, mint egy szaftos, hideg, uborkás krumplisalátát? Ugye nem 🙂 Uborkás krumplisaláta hozzávalók: 500 g burgonya 250 g savanyú uborka 1 fej kisebb vöröshagyma 1 kis pohár laktózmentes tejföl 75 g majonéz 30 g mustár só, bors Uborkás krumplisaláta elkészítése: 1. A […]
Zöldborsos sült csirkecomb
A sült csirke annyira gyorsan elkészíthető, hogy nem is szaporítjuk a szót: Zöldborsos sült csirkecomb hozzávalók: 4 db csirke felsőcomb 4 ek laktózmentes vaj/margarin 1 ek egész zöldbors 1 ek só Zöldborsos sült csirkecomb elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 180°C fokra, alsó-felső programon. Egy jénai tálat előkészítünk, amiben el fognak férni a csirkecombok. 2. A […]