Kapcsolódó receptek
Pörkölt
A magyar gasztronómia egyik fő alappillére: a pörkölt. A magyar konyhára nagyon igaz, hogy ha pörköltet tudsz készíteni, szinte bármit meg tudsz főzni. Hiszen gondoljunk csak bele, mennyi ételünk kezdődik pörkölt alappal, úgy mint a gulyásleves, paprikáskrumpli, halászlé, krumplis tészta, borsópörkölt, karfiolpörkölt stb. Pörkölt hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 nagyobb fej vöröshagyma 1 evőkanál fűszerpaprika […]
Tejszínes tenger gyümölcsei (tésztával)
Könnyen elkészíthető nyári vacsora, ami a tengerparti nyaralást idézi. Tejszínes tenger gyümölcsei (tésztával) hozzávalók: 4 ek olívaolaj 500-750 g fagyasztott tenger gyümölcsei vegyesen (kagyló, polip, rák) 200 ml laktózmentes főzőtejszín 1 közepes fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 marék friss petrezselyem 1 marék friss bazsalikom 1 tk oregánó feketebors 500 g gluténmentes penne víz és […]
Mentás joghurthab
A menta frissítő erejére sokszor szükségünk lehet. Nemcsak az íze fenséges, de a hatása is felpezsdít. Ez a különleges mentás joghurthab az új kedvenc desszerted lehet! Mentás joghurthab hozzávalók: 3 ek kristálycukor vagy ennek megfelelő édesítőszer 1 marék friss mentalevél 150 ml víz 300 g laktózmentes natúr joghurt 300 ml laktózmentes habtejszín 1 csepp zöld […]