Kapcsolódó receptek
Sajtkrémes tócsni
Különleges sajtkrémes tócsni: köretnek vagy akár salátával főételnek, vagy csak úgy magában is isteni! Sajtkrémes tócsni hozzávalók: 250 g burgonya 60 g krémsajt 2 tojás só, bors a sütéshez olaj Sajtkrémes tócsni elkészítés: 1. A burgonyát meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, 15 percre hideg vízbe áztatjuk. Utána kinyomkodjuk, papírtörlővel felitatjuk a nedvességet. 2. A krémsajtot […]
Csokoládés-pisztáciás keksz
Csokoládés-pisztáciás keksz hozzávalók: A kekszhez: 200 g gluténmentes liszt 1 tk őrölt fahéj 1 csipet só 1 narancs reszelt héja 80 g sótlan pisztácia 180 g laktózmentes vaj/margarin 70 g kristálycukor A töltelékhez: 200 g étcsokoládé (a fele lehet tejcsoki is) 100 g laktózmentes habtejszín A díszítéshez: 100 g étcsokoládé 20 g sótlan pisztácia Csokoládés-pisztáciás […]
Pizzatészta alaprecept (glutén- és tejmentes)
A pizza népszerűségét szerintem nem kell magyarázni. Az viszont már érdemelne néhány szót, hogy ha gluténérzékenyként szeretnénk pizzázni, a lehetőségek száma jelentősen csökken. Ezért jó, ha van a tarsolyunkban egy jól bevált és kipróbált pizza alaprecept gluténmentes és tejmentes verzióban is. Pizzatészta alaprecept (glutén- és tejmentes) hozzávalók: 185 ml langyos víz 1 csomag (7 g) […]