Csokoládés főzött krém (tortába és cupcake-hez) – tortába töltve
Kapcsolódó receptek
Hólabda (kozák sapka) glutén- és laktózmentesen
Kakaós piskóta lapok között finom vaníliakrém, kókusz és csokoládé köntös mögé rejtve. Klasszikus sütemény amiről nem is a karácsonyi, hanem a lagzis sütemények jutnak eszembe. Hólabda (kozák sapka) glutén- és laktózmentesen elkészítése: A kakaós piskótához: 5 tojás 100 g kristálycukor 80 g gluténmentes liszt 20 g holland kakaópor 1 csipet szódabikarbóna A vaníliás krémhez: 500 […]
Tzatziki
A tzatziki, ez a krémes saláta öntet nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem tele van probiotikumokkal is, amelyek segítenek az emésztés egészségének fokozásában. Egy egyszerű lépéssel élvezheted a tzatziki hihetetlen ízét, miközben emésztőrendszerednek is segíthetsz vele. Adj egy kis izgalmat bármelyik ételhez! Remekül illik kebabhoz, gyroshoz, sültekhez, pizzaszeletre vagy akár mártogatósként a chipshez. Tzatziki hozzávalók: […]
Vaníliás főzött krém (tortába, kosárkához és cupcake-hez)
Amilyen unalmasnak tűnhet a vanília mint íz, olyan csodás ez a vaníliás főzött krém, ami tökéletes tölteléke lehet tortáknak és szelet süteményeknek. Stabilitása miatt kiváló burkolókrém és cupcake díszítőkrém válhat belőle. Ezt a krémet használom az oroszkrém tortáimhoz, és a gyümölcsös kosárkákhoz is. Vaníliás főzött krém hozzávalók: 500 ml laktózmentes tej 50 g kristálycukor 2 […]