Hűsítő dinnyelé
Kapcsolódó receptek
Sajttál variációk
Ebben a cikkben nem receptet fogtok találni, hanem néhány tippet ahhoz, hogy szemetgyönyörködtető sajttálakat tudjatok készíteni! Akár előétel gyanánt, akár főfogásként kínáljuk, a siker garantált lesz! A jó sajttál titka Nincs ilyen 🙂 nincs jó vagy rossz sajttál. Nincsenek szabályok, hogy mit mivel, mennyit, miért, hogyan lehet enni. Az egész lényege, mint a svédasztalos reggelinél, […]
Sütőtökös-csokis keksz (glutén, laktóz és tojásmentes)
Egy jó csokis keksznek nincs párja. Főleg ha az belül kissé lágy, ragacsos, olvadt csokidarabokkal van tele. Mégjobb ha ezt felturbózzuk egy kis sütőtökkel és fűszerekkel. További különlegessége ennek a keksznek, hogy barnított vajjal készül. Ami felesleges lépésnek tűnhet, de higgyétek el, megéri a fáradozást! Sütőtökös-csokis keksz (glutén, laktóz és tojásmentes) hozzávalók: 140 g barnított […]
Hummusz
Renesszánszát éli a csicseriborsó ebben a fantasztikusan finom, vegán, tápláló hummuszban. Az külön nagyszerű a hummuszban, hogy pofonegyszerű elkészíteni. Hummusz hozzávalók: 2 csicseriborsókonzerv (2×400 g) 2 gerezd fokhagyma fél citrom leve 2 ek tahini (szezámpaszta) 2 extra szűz olívaolaj 1 tk őrölt kömény só, bors Hummusz elkészítése: 1. A csicseriborsót leszűrjük. Igazán krémes lesz a […]