Citromkrém süteményekbe, tortákra, cupcake-re
Kapcsolódó receptek
Zellerkrémleves
A zellergumót önmagában nagyon kevesen használják. Pedig kiváló vitaminforrás, és alacsony kalóriatartalmú zöldség. Nemcsak a húslevesbe főzve állja meg a helyét, hanem ízletes krémlevesként is. Zellerkrémleves hozzávalók: 1 db nagyobb zellergumó (kb 400 g) 1 nagyobb fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyemzöld 2 evőkanál olaj 500 ml zöldség alaplé vagy víz 200 ml […]
Hideg bogyósgyümölcs-leves
A Hideg bogyósgyümölcs-leves üdítő és egyedi lehetőség azoknak, akik valami másra vágynak gyümölcsleveseikben. Ez a gyönyörű leves friss, fanyar bogyós gyümölcsökből és egy csipetnyi cukorból készült, hogy kiegyensúlyozza az ízeket. Az eredmény egy kellemesen édes és fanyar, savanykásan zamatos gyümölcsleves, amely tökéletes a forró nyári napokra vagy egy könnyű előételnek. Hideg bogyósgyümölcs-leves hozzávalók: 500 g […]
Vaníliás muffin/cupcake alaprecept 🧁
Jó, ha tisztában vagyunk a fontos dolgok kiindulási alapjaival: így van ez a muffinnál is. Mivel a muffin egy rendkívül sokoldalúan variálható édesség, ezért van úgynevezett muffin alaprecept, amit bármilyen fogadra való plusz adalékkal megturbózhatsz a mindig egyedi és különleges ízhatás kedvéért. A recept második felében pedig a muffinok tetejére díszítésként és élményfokozóként használt alapkrém […]



