Mentás limonádé
Kapcsolódó receptek
Olaszos gnocchi
Gnocchi imádatunk legújabb részében hazai vizekre evezünk. Ezúttal olaszosan, paradicsom szósszal és bazsalikommal a főszerepben készítettük el. Olaszos gnocchi hozzávalók: 500 g gluténmentes száraz gnocchi 200 g kockázott császárszalonna 400 g paradicsomszósz 1 marék friss bazsalikom 1 tk fokhagymapor só, bors 50 ml laktózmentes tejszín Olaszos gnocchi elkészítése: 1. A gnocchit lobogó sós vízben megfőzzük. […]
Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással
A hal legelterjedtebb fogyasztási módja az, ha ropogós bundában kirántjuk. De kánikulában nem feltétlenül van kedvünk a forró olaj mellett hosszan álldogálni, ezért most egy sokkal gyorsabban elkészíthető formáját mutatjuk a hal sütésnek: serpenyőben pár perc alatt készre sütjük, majd egy zöldfűszeres-vajas-citromos mártással meglocsolva tálaljuk. Serpenyőben sült hal, citromos vajmártással hozzávalók: 500 g fehér húsú […]
Almás-fahéjas fánk glutén-és laktózmentesen
Ez a fánk olyan, mintha az ősz beköltözne az otthonodba: puha tésztában fűszeres almatöltelék, és az a bizonyos otthonos érzés, amit csak egy frissen sült fánk tud adni. Almás-fahéjas fánk glutén-és laktózmentesen hozzávalók: A fánk tésztához: 320 ml meleg laktózmentes tej 50 g kristálycukor 2 csomag (14 g) porélesztő 480 g Szafi Free Hajdinamentes Univerzális […]