Olasz tésztasaláta
Tészták

Olasz tésztasaláta

Hajlamosak vagyunk a tésztát csak köretként definiálni, pedig hát főételként is zseniális. Az olaszok ennek a nagymesterei, éppen ezért most is tőlük hoztunk egy jóféle pesto-s tésztasalátát, hadd örvendjenek az ízlelőbimbók!

Olasz tésztasaláta hozzávalók:

100 g gluténmentes farfalle (masni tészta)
250 g pesto
100 g koktélparadicsom
100 g zöld saláta ízlés szerint
só ízlés szerint

Olasz tésztasaláta elkészítése:

1. A tésztát lobogó sós vízben főzzük puhára, majd szűrjük le. Keverjük össze a pestoval.
2. A paradicsomokat tisztítsuk meg és vágjuk félbe, a salátát alaposan mossuk meg.
3. Szedjük tálba a salátaleveleket, rá a pestos tésztát, szórjuk meg a félbevágott paradicsomokkal.
4. Ízlés szerint sózzuk meg, ha szükséges.

Kalóriatartalom: 

Kb. 190 kcal/100 gramm

OkosReceptek
Az OkosReceptek nem diétás oldal és még csak véletlenül sem szeretnénk az étrendi terápiák meg a funkcionális táplálkozás mélységeibe belebonyolódni. Egyszerűen mi is csak szeretünk jókat enni, miközben odafigyelünk arra, hogy ne vigyünk be olyasmit a szervezetünkbe, ami árt nekünk, vagy amit egyszerűen nem akarunk bevinni.
https://okosreceptek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük