Nutellás tortakrém
Torták és krémek

Nutellás tortakrém

Egyszerű Nutellás (mogyorókrémes) tortakrém alig néhány hozzávalóból, amit használhatsz torták és sütemények töltéséhez, díszítéséhez.

Nutellás tortakrém hozzávalók:

400 ml habtejszín
500 g mascarpone
300 g Nutella

Nutellás tortakrém elkészítése:

1. A hozzávalókat egy keverőtálba mérjük, majd robotgéppel kihabosítjuk. Ha lehet kézi robotgépet használjunk, és inkább csak közepes fokozaton kezdjük el keverni a krémet, így elkerülve azt, hogy a tejszín kicsapódjon.
2. Az így elkészült krém először lágynak fog tűnni, de a kellő hűtés után szépen megdermed majd.
3. Ez a mennyiség egy 21 cm átmérőjű torta töltéséhez és morzsakabátjához elég, vagy 20 db cupcake díszítéséhez.

TIPP: a mogyoró íz fokozásához adhatunk hozzá ízlés szerint törökmogyoró pasztát!

OkosReceptek
Az OkosReceptek nem diétás oldal és még csak véletlenül sem szeretnénk az étrendi terápiák meg a funkcionális táplálkozás mélységeibe belebonyolódni. Egyszerűen mi is csak szeretünk jókat enni, miközben odafigyelünk arra, hogy ne vigyünk be olyasmit a szervezetünkbe, ami árt nekünk, vagy amit egyszerűen nem akarunk bevinni.
https://okosreceptek.hu