Egyszerű Nutellás (mogyorókrémes) tortakrém alig néhány hozzávalóból, amit használhatsz torták és sütemények töltéséhez, díszítéséhez.
Nutellás tortakrém hozzávalók:
400 ml habtejszín
500 g mascarpone
300 g Nutella
Nutellás tortakrém elkészítése:
1. A hozzávalókat egy keverőtálba mérjük, majd robotgéppel kihabosítjuk. Ha lehet kézi robotgépet használjunk, és inkább csak közepes fokozaton kezdjük el keverni a krémet, így elkerülve azt, hogy a tejszín kicsapódjon.
2. Az így elkészült krém először lágynak fog tűnni, de a kellő hűtés után szépen megdermed majd.
3. Ez a mennyiség egy 21 cm átmérőjű torta töltéséhez és morzsakabátjához elég, vagy 20 db cupcake díszítéséhez.
TIPP: a mogyoró íz fokozásához adhatunk hozzá ízlés szerint törökmogyoró pasztát!