Kapcsolódó receptek
Színes pulykanyárs
Nyakunkon a grill szezon, ezért hoztunk egy remek húsos-zöldséges nyárs ötletet. Ezúttal a kevésbé híres pulykamellből készítettük el, de helyettesíthetjük a kedvenc husinkkal. Ha nincs lehetőségünk grillen elkészíteni, megsüthetjük serpenyőben is. Színes pulykanyárs hozzávalók: 400 g pulykamell 200 g piros kaliforniai paprika 200 g cukkini 8 db kis fejű gomba 3 evőkanál olívaolaj só, bors […]
Édes bundáskenyér (francia pirítós)
Bundáskenyér édesen, ha egy igazán bőséges és laktató reggelire vágysz, de már unod a sós változatot. Édes bundáskenyér (francia pirítós) hozzávalók: 2 db tojás 1 tk vanília aroma 50 ml laktózmentes/növényi tej 1 csipet fahéj 4 szelet gluténmentes (vagy a diétánknak megfelelő) kenyér olaj a sütéshez A tálaláshoz: méz gyümölcsök ízlés szerint Édes bundáskenyér (francia […]
Pisztáciás macaron
Kétségtelenül a pisztácia imádók egyik kedvenc desszertje a pisztáciás macaron. Selymes és édes pisztácia töltelék a macaron héjak között, amiben egy ropogós meglepetés is megbújik. Pisztáciás macaron hozzávalók: 150 g mandulaliszt 150 g porcukor 2×55 g tojásfehérje 150 g kristálycukor 37 g ásványvíz 2 csepp zöld ételfesték gél A töltéshez: 200 g pisztácia krém ahány […]



