Somlói revolúció (2014-es országtorta újragondolása gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Mentás joghurthab
A menta frissítő erejére sokszor szükségünk lehet. Nemcsak az íze fenséges, de a hatása is felpezsdít. Ez a különleges mentás joghurthab az új kedvenc desszerted lehet! Mentás joghurthab hozzávalók: 3 ek kristálycukor vagy ennek megfelelő édesítőszer 1 marék friss mentalevél 150 ml víz 300 g laktózmentes natúr joghurt 300 ml laktózmentes habtejszín 1 csepp zöld […]
Krokett
Maradékmentő krokett – megmaradt burgonyapüréből A burgonyapüré, mindegy mennyire finomat készítettünk, sosem olyan már melegítve, mint frissen volt. Nem szeretünk semmilyen ételt kidobni, ezért ilyenkor maradékmentő ötletekkel érdemes előrukkolni. Mint például ez a krokett recept, amely az állott krumplipüré izgalmas újjászületése. A mennyiségek eltérőek lehetnek, mi 300 g maradékot vettünk alapul. Krokett hozzávalók: 300 g […]
Citromos macaron
A fanyar citromos töltelék és a már-már túl édes macaron tökéletes találkozása a citromos macaron, melyben az ízek remekül kiegészítik egymást. Citromos macaron hozzávalók: A macaron tésztához: 150 g porcukor 150 g őrölt mandula 2×55 g tojásfehérje 150 g kristálycukor 38 g szénsavmentes ásványvíz (a klóros csapvizet hanyagoljuk) 2 csepp citromsárga gél ételfesték A töltelékhez: […]



