Kapcsolódó receptek
Bazsalikomos paradicsomleves
Paradicsomból sosem elég: nem unjuk meg sem télen, sem nyáron. Most a bazsalikomos paradicsomleves receptjével örvendeztetünk meg. Bazsalikomos paradicsomleves hozzávalók: 500 g paradicsom (vagy hámozott konzerv paradicsom) 1 db nagyobb vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 ek napraforgó vagy kókuszolaj 1 marék friss bazsalikom 1 ek sótlan ételízesítő só, bors 1 L alaplé vagy víz Bazsalikomos […]
Olasz tésztasaláta
Hajlamosak vagyunk a tésztát csak köretként definiálni, pedig hát főételként is zseniális. Az olaszok ennek a nagymesterei, éppen ezért most is tőlük hoztunk egy jóféle pesto-s tésztasalátát, hadd örvendjenek az ízlelőbimbók! Olasz tésztasaláta hozzávalók: 100 g gluténmentes farfalle (masni tészta) 250 g pesto 100 g koktélparadicsom 100 g zöld saláta ízlés szerint só ízlés szerint […]
Almás palacsinta
A hagyományos palacsintánál könnyedebb, lényegesen gyümölcsösebb, és ami talán nem mellékes: jócskán kalóriaszegényebb palacsinta-verzió következik műsorunkban: Almás palacsinta hozzávalók: 2 db nagyobb vagy 4 db kisebb alma 1 db tojás 75 g gluténmentes liszt 1 csipet fahéj napraforgóolaj vagy kókuszzsír a sütéshez Almás palacsinta elkészítés: Az almákat meghámozzuk és lereszeljük. Nem kell kinyomkodni a levét. […]