Szabolcsi almás máktorta – országtorta 2012 mentes verzióban
Kapcsolódó receptek
Gofri
A gofrit valószínűleg mindenki szereti. Puha, levegős, édes sült tészta, aminek a mélyedéseiben csapdába esik a töltelék. Főként reggeliként elhíresült finomság, de szívesen ennénk a nap bármely pontján. Gofri hozzávalók: 200 g gluténmentes liszt 1 csomag (8 g) sütőpor 1 csomag (10 g) vaníliás cukor 15 g kristálycukor 2 db tojás 200 ml laktózmentes tej […]
Spenótos-csirkés lasagne
A lasagne eleve laktató mivoltját érdemes feldobni még egy szuperegészséges kiegészítővel, a spenóttal, miközben a darált húst csirkemellre is kiváltjuk. Zöld-utálók is imádni fogják! Spenótos-csirkés lasagne hozzávalók: 1 kg csirkemell filé 500 g spenót só, bors 3 gerezd fokagyma 1 ek ételízesítő vagy leveskocka 2 ek olívaolaj 1 csomag gluténmentes lasagne tészta A besamelhez: 100 […]
Pezsgőkrémes macaron
Ha szeretnél kicsit vadulni, vagy kifejezetten csak felnőtteknek szánni egy édességet, akkor válaszd a pezsgőkrémes macaront! Pezsgőkrémes macaron hozzávalók: A pezsgőkrémhez: 200 g fehércsokoládé 55 g habtejszín 100 g pezsgő A macaronhoz: 150 g mandulaliszt 150 g porcukor 2×55 g tojásfehérje 150 g kristálycukor 37 g ásványvíz 2 csepp rózsaszín ételfesték Pezsgőkrémes macaron elkészítése: 1. […]