Diós kosárka
Kapcsolódó receptek
Bazsalikomos paradicsomleves
Paradicsomból sosem elég: nem unjuk meg sem télen, sem nyáron. Most a bazsalikomos paradicsomleves receptjével örvendeztetünk meg. Bazsalikomos paradicsomleves hozzávalók: 500 g paradicsom (vagy hámozott konzerv paradicsom) 1 db nagyobb vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 ek napraforgó vagy kókuszolaj 1 marék friss bazsalikom 1 ek sótlan ételízesítő só, bors 1 L alaplé vagy víz Bazsalikomos […]
Sűrű lencseleves sertéshússal
A lencsefőzelék receptünknél kifejtettük már, hogy miért nem csak Újévkor érdemes lencsét enni. A lencse rengeteg jó tulajdonsága mellett az íze sem elhanyagolható. Ha pedig véletlenül nem a lencsefőzelék lenne a szíved csücske, hoztunk neked egy sűrű, nagyon gazdag és laktató lencseleves receptet: Sűrű lencseleves sertéshússal hozzávalók: 300 g száraz lencse 1 nagy fej vöröshagyma […]
Tojásmentes íróka máz
Az ünnepre készülődve a konyhában nemcsak az illatoknak, de bizony a látványnak is hatalmas szerepe van. Éppen ezért most sort kerítünk a mézeskalács díszítéshez elengedhetetlen íróka máz receptjére is. Neked is menni fog! Tojásmentes íróka máz hozzávalók: 500 g porcukor 5-6 ek víz 1 ek vanília aroma (elhagyható) ételfesték Tojásmentes íróka máz elkészítése: 1. A […]