Halászlé
Kapcsolódó receptek
Pörkölt
A magyar gasztronómia egyik fő alappillére: a pörkölt. A magyar konyhára nagyon igaz, hogy ha pörköltet tudsz készíteni, szinte bármit meg tudsz főzni. Hiszen gondoljunk csak bele, mennyi ételünk kezdődik pörkölt alappal, úgy mint a gulyásleves, paprikáskrumpli, halászlé, krumplis tészta, borsópörkölt, karfiolpörkölt stb. Pörkölt hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 nagyobb fej vöröshagyma 1 evőkanál fűszerpaprika […]
Gyulladáscsökkentő diéta, gyulladáscsökkentő étrend
A gyulladáscsökkentő diéta kettős gondolkodást kíván: A gyulladáscsökkentő étrend sokszor radikális változtatásokat igényel, hiszen ez egy valódi étrendi reform, éppen ezért nem is való mindenkinek, hanem csakis azoknak, akik: Azoknak, akiknek testszerte, vagy valamelyik testrészükön jól beazonosítható, de kezelésre alig-alig reagáló, gyógyulni nem akaró, már-már krónikusnak tekinthető problémáik vannak, azok az étkezés megreformálásával gyorsan előrébb […]
Fűszeres birsalma lekvár
A birsalma a magas pektin tartalmának köszönhetően a befőzni vágyók legjobb barátja lesz, mivel adalékok hozzáadása nélkül készíthető belőle sűrű lekvár vagy jam. Magától értetődő a lekvár felhasználásra alapvetően édes ételekhez, de érdemes kipróbálni érlelt sajtokkal is. Fűszeres birsalma lekvár hozzávalók: 1 kg birsalma 750 g kristálycukor 2 db fahéjrúd 2 db csillagánizs 10 db […]