Csokoládés-pisztáciás keksz
Kapcsolódó receptek
Párolt lilakáposzta
Párolt lilakáposzta hozzávalók: 1 fej lilakáposzta 1 fej vöröshagyma 2 ek napraforgóolaj 2 ek kristálycukor 1 ek 10%-os ételecet 1 tk őrölt kömény só, bors Párolt lilakáposzta elkészítése: 1. A lilakáposztát legyaluljuk (vagy lereszeljük), jól besózzuk, összekeverjük és legalább fél órát állni hagyjuk, hogy levet eresszen. 2. Lábasban olajat hevítünk, a felaprított vöröshagymát üvegesre pároljuk […]
Vegán köleskása
A tejberizs és a tejbe(zab)gríz szerelmeseinek jó hírünk van! Itt az alapvetően gluténmentes, köleskása. Hihetetlenül finom, és gyorsabban is készül el, mint az előbb említett változatok. Ha tejberizsre vágyom, nem is szoktam már a rizsfőzéssel bíbelődni. A köles a rizs főzési idejének töredéke alatt elkészül. Lekvárral, kakaóporral, vagy fahéjjal meghintve is nagyon finom! A diétánknak […]
Virslis falatkák
A leveles tésztába göngyölt és pirosra sütött virslinek egyszerűen nincs párja. Virslis falatkák hozzávalók: 250 g gluténmentes leveles tészta 1 ek ketchup 1 ek mustár 5 db sertés virsli Sütés előtt: 1 felvert tojás 1 ek szezámmag Virslis falatkák elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 200°C fokra, alsó-felső programon. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral. 2. A […]



