Ezekkel a hozzávalókkal a tészta-töltelék arány tökéletes lesz az almáspiténkben
Kapcsolódó receptek
Olasz tésztasaláta
Hajlamosak vagyunk a tésztát csak köretként definiálni, pedig hát főételként is zseniális. Az olaszok ennek a nagymesterei, éppen ezért most is tőlük hoztunk egy jóféle pesto-s tésztasalátát, hadd örvendjenek az ízlelőbimbók! Olasz tésztasaláta hozzávalók: 100 g gluténmentes farfalle (masni tészta) 250 g pesto 100 g koktélparadicsom 100 g zöld saláta ízlés szerint só ízlés szerint […]
Édes túrós tészta sütve
A túrós tészta önmagában is finom, de ha kicsit gazdagabbá akarjuk tenni, és még további ízörömöket is szeretnénk bevonni, akkor érdemes a sütőt bekapcsolni, és feldobni a napot ezzel a fantasztikus recepttel! Édes túrós tészta sütve hozzávalók: 500 g laktózmentes túró 1 kis pohár laktózmentes tejföl 100 g cukor 1 csomag (8 g) vaníliás cukor […]
Sült alma
Süssünk almát gyorsan, egyszerűen, aztán ámuljunk a sült alma csodáján! Sült alma hozzávalók: 4 db piros alma (starking, red chief, ezek hosszúkásabbak, több töltelék fér beléjük) 30 g darált dió 55 g kristálycukor 2 ek laktózmentes vaj/margarin fél tk őrölt fahéj 50 ml víz Sült alma elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 175°C fokra, alsó-felső programon. […]