Zöldborsos sült csirkecomb
Kapcsolódó receptek
Vegán “Pöttyös Guru”
Ételérzékenyként sokszor állunk az üzletben a hűtőpult előtt, vágyakozva a mindenféle tejes finomságra, amiket sajnos nem ehetünk. Ennek a vágynak a csillapítására alkottuk meg, a vegán „Pöttyös Guru” ízű kis desszertünket. Vegán, mogyorókrémes „túró” desszert (avagy vegán „Pöttyös Guru”) Vegán mogyorókrémes „túró” desszert hozzávalók: 1 adag vegán kölestúró 1 tábla tejmentes étcsokoládé vegán mogyorókrém a […]
Édes bundáskenyér (francia pirítós)
Bundáskenyér édesen, ha egy igazán bőséges és laktató reggelire vágysz, de már unod a sós változatot. Édes bundáskenyér (francia pirítós) hozzávalók: 2 db tojás 1 tk vanília aroma 50 ml laktózmentes/növényi tej 1 csipet fahéj 4 szelet gluténmentes (vagy a diétánknak megfelelő) kenyér olaj a sütéshez A tálaláshoz: méz gyümölcsök ízlés szerint Édes bundáskenyér (francia […]
Hideg bogyósgyümölcs-leves
A Hideg bogyósgyümölcs-leves üdítő és egyedi lehetőség azoknak, akik valami másra vágynak gyümölcsleveseikben. Ez a gyönyörű leves friss, fanyar bogyós gyümölcsökből és egy csipetnyi cukorból készült, hogy kiegyensúlyozza az ízeket. Az eredmény egy kellemesen édes és fanyar, savanykásan zamatos gyümölcsleves, amely tökéletes a forró nyári napokra vagy egy könnyű előételnek. Hideg bogyósgyümölcs-leves hozzávalók: 500 g […]