Vörös bársony brownie
Kapcsolódó receptek
Gombás gnocchi
Gnocchi imádatunk újabb epizódja következik, most gombás formációval. Gombás gnocchi hozzávalók: 500 g gluténmentes gnocchi 250 g szeletelt csiperke gomba 200 g bacon 50 ml laktózmentes főzőtejszín só, bors 1 tk fokhagymapor 1 tk petrezselyem Gombás gnocchi elkészítése: 1. A gnocchit lobogó sós vízben puhára főzzük. Amikor feljönnek a víz tetejére, elkészült. 2. A bacont […]
Répatorta recept
Puha textúrájával, finom édességével és gyengéd fűszeres ízével a répatorta a sütés világának időtlen klasszikusa. A 19. századi Angliában a maradékok gazdaságos felhasználásának szerény kezdeteitől kezdve ez az elragadó desszert tovább fejlődik, és világszerte a sütni és enni szeretők generációit nyűgözi le. Akár kezdő, akár tapasztalt vagy a sütés világában, ha valami új és izgalmas […]
Amerikai palacsinta gluténmentesen
A puha, levegős, felhőszerű palacsintának ki tud ellenállni? Egy kiadós reggeli, vagy brunch elmaradhatatlan eleme, az amerikai palacsinta. Amerikai palacsinta gluténmentesen hozzávalók: 350 g gluténmentes liszt 600 g laktózmentes tej 3 tojás 50 g kristálycukor 1 tk sütőpor 1 csipet só zsiradék a sütéshez Amerikai palacsinta gluténmentesen elkészítése: 1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét robotgéppel […]