Vegán köleskása
Kapcsolódó receptek
Spenótos lasagne
A spenótban rengeteg mikrotápanyag és vitamin van, mégis kevesen szeretik. A spenótos lasagne a spenót egyik legjobb, legfinomabb felhasználási módját adja. Ezzel a megoldással a lasagne húsmentes lesz. Spenótos lasagne hozzávalók: 500 g spenót (mirelit vagy friss is lehet) 2 ek olívaolaj 1 kisebb fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma só, bors A besamel mártáshoz 100 […]
Sajttál variációk
Ebben a cikkben nem receptet fogtok találni, hanem néhány tippet ahhoz, hogy szemetgyönyörködtető sajttálakat tudjatok készíteni! Akár előétel gyanánt, akár főfogásként kínáljuk, a siker garantált lesz! A jó sajttál titka Nincs ilyen 🙂 nincs jó vagy rossz sajttál. Nincsenek szabályok, hogy mit mivel, mennyit, miért, hogyan lehet enni. Az egész lényege, mint a svédasztalos reggelinél, […]
Sütés nélküli zabfalatok
Nem minden nap van kedve az embernek a sütőt bekapcsolni. Pláne, ahogy melegszik az idő, egyre kevésbé akarózik! De ebben az esetben sem kell lemondanunk a desszertről. Erre találták ki, a sütés nélküli finomságokat. Csak úgy, mint ezt az egészséges nassolnivalót: a sütés nélküli zabfalatokat mézzel, aszalt gyümölcsökkel, és csokoládéval gazdagítva. Sütés nélküli zabfalatok hozzávalói: […]



