Szabolcsi almás máktorta – országtorta 2012 mentes verzióban
Kapcsolódó receptek
Ecetes uborka
Nem véletlenül vált klasszikussá a ropogós, ecetes uborka szerte a világon, hiszen széles körben felhasználható, és az elkészítése sem túl bonyolult. Ha csak most ismerkedünk a befőzés világával, akkor érdemes ezzel az egyszerű recepttel kezdeni. Az alább látható mennyiség 6 db 500 ml űrtartalmú befőttesüveg megtöltéséhez elég. Ecetes uborka hozzávalók: 3 kg fürtös uborka 750 […]
Diós kosárka
A kosárkának senki nem tud ellenállni, ha pedig diós, akkor még ünnepi alkalomra is illik, például lakodalmas süteménynek, így a lagzis sütemények közül nem maradhat el a diós kosárka sem, ami puha linzer tésztából, baracklekvárból, és diós habcsók töltelékből áll. Diós kosárka (lagzis sütemény) hozzávalók: A tésztához: 300 g gluténmentes liszt 200 g laktózmentes vaj vagy […]
Barack smoothie
A mosolygós, ízletes és zamatos, lédús barackról méltán jut eszünkbe a nyár, a napsütés, a jó idő. Ezzel a smoothie-val megidézheted – és fokozhatod – a legkellemesebb nyári élményeket. Barack smoothie hozzávalók: 3 db kajszibarack (vagy 2 db őszibarack) 1 db narancs 125 ml mandulatej 2 ek kókuszjoghurt vagy natúr joghurt 1 marék jég Barackos […]