Spenótos lasagne
Kapcsolódó receptek
Croquembouche (profiterol)
A croquembouche nem más, mint egy jókora adag töltött profiterol, karamellel összeragasztva, ezzel tornyot formálva. Ez a „torta” minden ünnepi asztal fő éke lehet. Fokozva a karamellás ízélményt ehhez a recepthez karamellás krémet választottunk. Croquembouche (profiterol) hozzávalók: Az égetett tésztához: 120 ml laktózmentes tej 120 ml víz 120 g laktózmentes vaj vagy margarin 10 g […]
Habos-almás sütemény (glutén és tejmentes)
Ez a sütemény igazából a női szeszély ősziesített változata, lekvár helyett fűszeres alma töltelékkel. Habos-almás sütemény (glutén és tejmentes) hozzávalók: Az alma töltelékhez: 1,5-2 kg alma 100 g kristálycukor 1 tk őrölt fahéj 1/2 tk vanília paszta fél citrom leve 125 ml víz 1 csomag (40 g vaníliás pudingpor) A tésztához: 7 tojás sárgája 140 […]
Almás pite
Az almás pitét mindenki szereti. Aki nem, az ugyebár egyéb gazságokra is képes ;). Az almás pite titka az omlós tészta, az édesen savanykás alma, és a mesterien adagolt, almához remekül illeszkedő fűszerek harmóniája. Almás pite hozzávalók: Az omlós tésztához: 150 g porcukor 250 g gluténmentes liszt fél citrom reszelt héja 1 csipet őrölt fahéj […]



