Spagetti húsgombóccal
Kapcsolódó receptek
Puncstorta
A puncstorta alapból tejmentes. A cukrászatban ezt az úgynevezett nemes hulladékból készítjük. Leeső piskótarészek, maradék krémek, tölteléknek valók kerülhetnek bele. Ez nem egy kőbe vésett recept, Legyünk nyugodtan vállalkozó szelleműek! Puncstorta hozzávalók 21 cm átmérőjű tortaformához: Piskóta: 7 tojás 140 g gluténmentes liszt 140 g cukor 1 csipet szódabikarbóna Gluténmentes piskóta alapreceptünk részleteit itt találod>> […]
Kukoricás burgonyás krémleves
Forró, krémes, édes felhangok, mégis sósan simogató ízek? Ez a kukoricás burgonyás krémleves. Szalonnát, bacont, csirkealaplét kihagyhatjuk és így vegetáriánus ételt kapunk. Az alaplét akkor zöldségalaplével helyettesítsük! Kukoricás-burgonyás krémleves hozzávalók: 1 ek napraforgó olaj 100 g füstölt szalonna 300 g burgonya 400 g kukoricakonzerv 1 l csirkehúsleves vagy zöldség alaplé 500 ml tejszín só, bors […]
Barack smoothie
A mosolygós, ízletes és zamatos, lédús barackról méltán jut eszünkbe a nyár, a napsütés, a jó idő. Ezzel a smoothie-val megidézheted – és fokozhatod – a legkellemesebb nyári élményeket. Barack smoothie hozzávalók: 3 db kajszibarack (vagy 2 db őszibarack) 1 db narancs 125 ml mandulatej 2 ek kókuszjoghurt vagy natúr joghurt 1 marék jég Barackos […]