Sajtos fésült burgonya
Kapcsolódó receptek
Mákos guba glutén-és laktózmentesen
A mi családunkban a mákos guba kifejezetten ünnepi sütemény. Főleg karácsony környékén készítjük, de az év bármely napján szívesen fogyasztjuk. Van aki ropogósan, szárazra sütve szereti, van aki szaftosan. Ezért ezt a receptet úgy alkottuk meg, hogy mindenki találjon a tálban az ízlésének megfelelő falatokat. Alul, ahol összegyűlik a tojásos-cukros tej, egy puha, szinte pudingos […]
Epres-vaníliás eclair fánk
Élvezd a különleges finomságot ezzel a könnyen követhető recepttel, amely a klasszikus eclair fánkot két időtlen ízzel – eperrel és vaníliával – kombinálja! Epres-vaníliás eclair fánk hozzávalók: Az égetett tésztához: 120 ml laktózmentes tej 120 ml víz 120 g laktózmentes vaj vagy margarin 10 g kristálycukor 1 g só 150 g gluténmentes liszt 240 g […]
Diós linzer (barna linzi)
A dió a karácsonyi konyha-forgatag alap kelléke, de a mi égövünkön a dió az alap élelmiszerek közé tartozik, így egész évben jó ötlet a linzertésztát egy kis dióval „felütni”. Mutatjuk, hogy hogyan! Diós linzer (barna linzi) hozzávalók: 300 g gluténmentes liszt 20 g darált dió 200 g laktózmentes vaj/margarin 100 g kristálycukor 1 tojás 1 […]