Sajtos fésült burgonya
Kapcsolódó receptek
Édes gesztenyekrémleves
Próbáld ki ezt az édes és krémes gesztenyekrémleves receptet egy vigasztaló finomságért – tökéletes lélekmelengetőnek a hűvös estéken. Édes gesztenye krémleves hozzávalók: 1 l laktózmentes tej/növényi tej 1 csomag (40 g) vaníliás pudingpor 500 g gesztenyemassza 1 kk rum aroma cukor/édesítőszer ízlés szerint 200 ml laktózmentes habtejszín 50 g szeletelt mandula Édes gesztenye krémleves elkészítés: […]
Sajtkrémes tócsni
Különleges sajtkrémes tócsni: köretnek vagy akár salátával főételnek, vagy csak úgy magában is isteni! Sajtkrémes tócsni hozzávalók: 250 g burgonya 60 g krémsajt 2 tojás só, bors a sütéshez olaj Sajtkrémes tócsni elkészítés: 1. A burgonyát meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, 15 percre hideg vízbe áztatjuk. Utána kinyomkodjuk, papírtörlővel felitatjuk a nedvességet. 2. A krémsajtot […]
Diós linzer (barna linzi)
A dió a karácsonyi konyha-forgatag alap kelléke, de a mi égövünkön a dió az alap élelmiszerek közé tartozik, így egész évben jó ötlet a linzertésztát egy kis dióval „felütni”. Mutatjuk, hogy hogyan! Diós linzer (barna linzi) hozzávalók: 300 g gluténmentes liszt 20 g darált dió 200 g laktózmentes vaj/margarin 100 g kristálycukor 1 tojás 1 […]