Rebarbarás morzsasüti
Kapcsolódó receptek
Tejszínes mascarpone krém (tortába, cupcake-re, burkolókrémnek)
Habkönnyű, nem túl édes, kellemesen vaníliás, hófehér, stabil, könnyen elkészíthető. Ezek a szavak jellemzik a tejszínes mascarponekrémet, amellyel remekül lehet díszíteni a muffinokat, bevonni vele egy egész tortát, de a csodás íze miatt, sütemények töltelékének is használható. Tejszínes mascarpone krém hozzávalók: 400 ml laktózmentes habtejszín 500 g laktózmentes mascarpone 100 g porcukor 2 csomag habfixáló […]
Hamis Raffaello
Ha az emlékezetünk nem csal (mivel nagyon régen ettünk), ez a hamis Raffaello pontosan olyan ízű, mint az eredeti! Pedig nem tartalmaz glutént, tejterméket, vagy tojást. A mézet pedig pl. agavé szirupra cserélve vegán Raffaellot is készíthetünk. Hamis Raffaello hozzávalók: 180 g kókuszreszelék 50 g mandulaliszt 4 ek kókuszolaj 4 ek méz A hempergetéshez: 20 […]
Citromos macaron
A fanyar citromos töltelék és a már-már túl édes macaron tökéletes találkozása a citromos macaron, melyben az ízek remekül kiegészítik egymást. Citromos macaron hozzávalók: A macaron tésztához: 150 g porcukor 150 g őrölt mandula 2×55 g tojásfehérje 150 g kristálycukor 38 g szénsavmentes ásványvíz (a klóros csapvizet hanyagoljuk) 2 csepp citromsárga gél ételfesték A töltelékhez: […]



