Rebarbarás morzsasüti
Kapcsolódó receptek
Karamellkrém tortába, tortára, süteményekhez, macaronhoz
A karamellt bármilyen mennyiségben szívesen fogyasztjuk, főleg valamilyen sütemény selymes töltelékeként. Karamellkrém tortába, tortára, süteményekhez, macaronhoz hozzávalók: 140 g kristálycukor 380 g 32%-os habtejszín (FONTOS, hogy gramm! Nem milliliter!) 150 g fehércsokoládé 60 g vaj Karamellkrém tortába, tortára, süteményekhez, macaronhoz elkészítése: 1. A cukrot száraz edényben karamellizáljuk. Amikor szép aranybarna színe kezd lenni, és nincsenek […]
Sütés nélküli epres sajttorta 🍰
Az eper – vagyis pontosabban földieper, avagy szamóca – gyakorlatilag mindenki egyik kedvenc gyümölcse. Édességeink tökéletes alapanyaga, hiszen édesen savanykás, egyedülálló zamatával jól illeszkedik a sütemények ízvilágába. Most a sütés nélküli epres sajttorta receptje kerül sorra. Sütés nélküli epres sajttorta hozzávalók: 300 g gluténmentes édes keksz 100 g laktózmentes vaj/margarin 250 g eper 50 g […]
Gombakrémleves
Gombakrémleves hozzávalók: 300 g gomba 1 közepes fej vöröshagyma 4 ek olaj 2 L alaplé (vagy 2 L víz+2 leveskocka) 150 g laktózmentes tejföl 20 g étkezési keményítő egy marék friss petrezselyem só, bors Gombakrémleves elkészítése: 1. A gombát megmossuk, héját lehúzzuk, és fél centi vastag szeletekre vágjuk. 2. Lábasban olajat hevítünk, és az apróra […]