Rebarbarás morzsasüti
Kapcsolódó receptek
Zöldfűszeres húsgolyó
Zöldfűszeres húsgolyó hozzávalók: 500 g darált sertéshús 100 g gluténmentes panírmorzsa 100 g reszelt parmezán 2 gerezd fokhagyma 1 kis fej vöröshagyma 1 ek paradicsom püré 1 ek balzsamecet 1 tk rozmaring 1 tk petrezselyem 1 tk bazsalikom 1 tojás só, bors 1 ek olívaolaj Zöldfűszeres húsgolyók elkészítése: 1. A sütőt előmelegítjük 180°C fokra, alsó-felső […]
Piskóta alaprecept 🍰
Az alábbi recepttől a legtöbb tapasztalt háziasszony „kiakad”, mondván, nem így tanulta a piskóta alapreceptjét. Nos, semmit sem árt néha újratanulni! Most egy olyan egyszerű piskótareceptet hoztunk nektek, aminek eredményeképp mindig magas, puha, rugalmas, finom gluténmentes piskóta lesz az eredmény. A mentes-süteményeknél örök probléma, hogy valahogy sosem olyan lágy, omlós, ízletes a piskótatészta, mint azt […]
Vaníliasodó
A vaníliasodó nagymamáink receptkönyveinek alapja volt. Rengeteg édesség-sütemény dobható fel ezzel a selymes, lágy, krémes öntettel. Vaníliasodó hozzávalók: 500 ml laktózmentes tej 1 késhegyni vanília őrlemény 5 db tojássárgája 60 g kristálycukor 20 g étkezési keményítő Vaníliasodó elkészítése: 1. A tejet a vaníliával felmelegítjük. 2. A tojássárgáját a cukorral és a keményítővel csomómentesre keverjük. Amikor […]