Rebarbarás morzsasüti
Kapcsolódó receptek
Dobos krém (az eredeti, Dobos C. Józseftől)
Az eredeti dobos krém semmihez sem fogható! Lágy, egyszerre tömény és könnyed csokoládékrém. Aki nem próbálta, vagy sosem kóstolta, higgye el, megéri kipróbálni! Dobos krém hozzávalók: 4 tojás 200 g porcukor 235 g vaj (laktózmentes is lehet) 2 csomag (16 g) vaníliás cukor 35 g 99%-os kakaótartalmú étcsokoládé (kakaómassza) 35 g kakaóvaj 200 g 60%-os […]
Omlósan szaftos, zöldséges sült tarja
Omlós, szaftos sült tarja, vele sült zöldségekkel. A hús szinte elolvad a szánkban, a fűszeres zsírban sült zöldségek pedig fantasztikus ízélményt nyújtanak. Zöldséges sült tarja hozzávalók: 6 szelet sertéstarja 100 ml napraforgóolaj 1 zacskó sertéssült fűszersó 1 db kisebb cukkini 3 db fehérrépa 3 db sárgarépa Zöldséges sült tarja elkészítés: 1. Készítsük el a pácot. […]
Hummusz
Renesszánszát éli a csicseriborsó ebben a fantasztikusan finom, vegán, tápláló hummuszban. Az külön nagyszerű a hummuszban, hogy pofonegyszerű elkészíteni. Hummusz hozzávalók: 2 csicseriborsókonzerv (2×400 g) 2 gerezd fokhagyma fél citrom leve 2 ek tahini (szezámpaszta) 2 extra szűz olívaolaj 1 tk őrölt kömény só, bors Hummusz elkészítése: 1. A csicseriborsót leszűrjük. Igazán krémes lesz a […]