Kapcsolódó receptek
Pándi Meggytorta (2009-es ország tortája újragondolva, gluténmentesen)
A 2009-ben ország tortája címet elnyerő Pándi meggytorta olyan ízekkel mutatkozott be, mint a meggy és a fehércsokoládé. A torta nem a helyiségről, hanem a magyarországon legelterjedtebb meggyfajtáról kapta a nevét, ez pedig a Pándy meggy. Meggyes piskóta, meggy „lekvár”, fehércsokoládés mascarpone krém jellemzik ezt a tortát, amit már az előző két nyertes tortánál is […]
Glutén és laktózmentes bejgli (mákos és diós)
Bejgli nélkül nincs karácsony. PONT. Akár szeretjük, akár nem, ezzel mindenki egyet érthet. Azok se csüggedjenek akik eddig gluténérzékenység miatt mondtak le erről az ikonikus karácsonyi süteményről, hiszen most meghoztuk a saját mákos és diós bejgli receptünket. A tészta egy „gluténmentesített” és átalakított pozsonyi tészta, amiből az eredeti, tradicionális bejgli készül. A tésztája omlós, a […]
Tandoori csirke
A Tandoori csirke egy indiai étel, amelyet hagyományosan joghurtban pácolnak, majd forró tandoor sütőben sütnek, ami egy hengeres alakú agyag sütő, ami a földbe van „ágyazva” A tandoori csirke általában élénk színű, mert leggyakrabban színes fűszerek ízesítik, a joghurtos pár révén pedig ezek a színek szép kérget vonnak a húsra. A receptek változóak lehetnek, hiszen […]



