Pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltorta (2015-ös országtorta újragondolása gluténmentesen)
Kapcsolódó receptek
Ropogós sült csülök
A németek egyik legjobb találmánya a ropogós bőrű, szaftos húsú sült csülök. Aminek a kulcsa a ropogósra sült bőr. Ropogós sült csülök hozzávalók: 1 nagyobb egész csülök (kb 1,5-2 kg) 2 db babérlevél 4-6 gerezd fokhagyma 1 nagyobb fej vöröshagyma 10 szem feketebors 1 ek só 3 dl sör (elhagyható) 2 ek sertészsír víz Ropogós […]
Csőben sült karfiol
A karfiol rendkívül egészséges és ízletes zöldségfélénk, bár pont a jellegzetes, karfiolos íze miatt vannak, akik idegenkednek tőle. Pedig hát pont az a lényege! Aki szereti, annak ez a csőben sült karfiol recept kiemelkedő kedvence lesz! Aki pedig még nem szereti… nos, kezdő karfiolos éteknek is tökéletes választás! Bónusz tipp: fogyókúrához is tökéletes, hiszen alacsony […]
Kinder piskótatekercs
Ezt még tavaly készítettem a Kisfiam névnapjára, a kedvenc csokoládéjából. De ki ne szeretné a Kinder csokit?! Minden gyerkőcnek, de még a felnőtteknek is biztosan ízleni fog. Kinder piskótatekercs hozzávalók: A piskótához: 5 tojás 100 g kristálycukor 80 g gluténmentes liszt 20 g holland kakaópor 1 csipet szódabikarbóna A krémhez: 250 ml tej 40 g […]



