Pándi meggytorta, 2009-es országtorta
Kapcsolódó receptek
Karamellás flán (latin-amerikai krémdesszert)
Te is vágysz egy olyan ínycsiklandó édességre, ami szétomlik a szádban és feledhetetlen ízélményt ad? Akkor pont neked hoztuk el a Karamellás flán receptjét, ami egy latin-amerikai krémdesszert. Készítheted laktózmentes verzióban is. Lássuk a Karamellás flán titkait! Karamellás flán hozzávalók 10 tojás sárgája 370 ml tej 300 ml cukrozott sűrített tej 1 teáskanál vanília aroma […]
Fehércsokis mascarpones krém (tortába, cupcake-re) 🍰
Ez a fehércsokoládés mascarpones tortakrém igazi kedvenc lesz minden hobbi (vagy akár profi) cukrász konyhájában. A csokoládénak köszönhetően megdermedve egy nagyon stabil krémet fogunk kapni, amely nem csak töltelékként, de fehér burkolókrémként is megállja a helyét, ha nem szeretjük a vajas krémeket erre a célra. Kítűnően színezhető, nem túl édes, könnyű, de tartalmas krém. (Használhatsz […]
Égetett tészta alaprecept
Az égetett tésztából (choux pastry) készült desszertek személyes kedvenceim. Mégis nagyon ritkán készítem. És amikor igen, akkor pedig nem eleget. Ebből a tésztából készül a nálunk méltán híres képviselőfánk, az eclair fánk, a profiterol, de még a churros is. A kényesebb fajta sütemények közé tartozik, odafigyelést igényel az elkészítése. Égetett tészta hozzávalók: 120 ml laktózmentes […]