Pándi meggytorta, 2009-es országtorta
Kapcsolódó receptek
Sárgabarack dzsem házilag
A magyar konyhában – főleg a cukrászatban – nagyon nagy szerepe van a sárgabarack lekvárnak, hiszen a lekváros palacsintától kezdve a zserbóig bezárólag kifejezetten sokszor használjuk. Ha pedig olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a rendelkezésünkre áll friss barack, akár a piacról, akár a kertünk végén álló barackfáról, dzsemet készítve tartósítani tudjuk azt. A lentebb megadott […]
Képviselőfánk
Ha valóban el akarod kápráztatni a sütési tudományoddal az ismerősöket, akkor ezt a képviselőfánk receptet ki kell próbálnod, fejből meg kell tanulnod és álmodból felébresztve is bármikor készen kell állnod arra, hogy elkészítsd :). Képviselőfánk hozzávalók: A fánk tésztához: 120 ml laktózmentes tej 120 ml víz 120 g laktózmentes vaj vagy margarin 10 g kristálycukor […]
Mézes-ketchupos csirkemell
Sokan a csirkemellet túl száraznak, íztelennek gondolják, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. A csirkemell nemcsak egészséges – nagyon magas a fehérje tartalma, 100 grammból 22gramm fehérjét tartalmaz -, könnyen emészthető, hanem sokoldalúan és jól fűszerezhető is. Ja, és pillanatok alatt elkészül, manapság az is szempont. Mézes-ketchupos csirkemell hozzávalók: 500 g csirkemell filé 3 […]